Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Tuesday, 15 April 2008

Time Black room
10:00 ‎Welcome speech with useful information for guests‎ (15 min)
10:15 Andrew Shitov (‎ash‎) - ‎Perl 5.10‎ (60 min, )
11:15
11:30 Toni Prug - ‎Management of 10000 WIFI routers using perl‎‎ (60 min, )
12:30 ‎Lunch break‎ (90 min)
14:00 Vlatko Kosturjak (‎kost‎) - ‎Perl usage in Penetration testing‎ (30 min, )
14:30
14:45 ‎Dobrica Pavlinušić: VRač - virtual computer in perl and C with sprinkle of XS‎ (45 min)
15:30
15:45 Andrew Shitov (‎ash‎) - ‎Cyrillic Headache‎ (15 min, )
16:00 ‎Hackatron, Lightning talks....‎ (120 min)
18:00