About
FAQ
Location
Sponsors
News

Wiki

Presentations
Favorite Talks Schedule iCal export Submit a talk proposal



Users
Search Statistics
Register
Log in
top

The time and place of the following talks haven't been decided yet.

Speaker Talk title Language Duration
Dave Cross (‎davorg‎) ‎The Professional Programmer (See Events)‎ 120 minutes
Matt S Trout (‎mst‎) ‎Career skills workshop: See events‎ 120 minutes

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Saturday, 5 December 2009

Time Lecture Theatre 1 Lecture Theatre 2 Lecture Theatre 3 Workshop Room
09:30 Dave Cross (‎davorg‎) - ‎KEYNOTE: The "M" Word‎ (20 min, ) 42
09:50
10:00 Piers Cawley (‎pdcawley‎) - ‎Perl 5: New beginnings‎ (40 min, ) 33 Nathan Lewis - ‎What is Wrong with Junit?‎ (40 min, ) 5 Ian Knopke - ‎An Introduction to Automata-Based Programming‎ (40 min, ) 14 ‎Career Skills Workshop‎ (70 min)
10:40
10:50 Léon Brocard (‎acme‎) - ‎Perl 5.10‎ (20 min, ) 27 Tomas Doran (‎t0m‎) - ‎Scaling application servers for efficiency‎ (20 min, ) 2 John Davies - ‎Documenting Excel - A Beginner's Project‎ (20 min, ) 4
11:10 ‎Morning Coffee Break‎ (20 min)
11:30 Mike Whitaker (‎Penfold‎) - ‎Defensive Perl Programming‎ (20 min, ) 21 Abigail - ‎Test::Regexp‎ (20 min, ) 10 Zac Stevens - ‎Gitalist - cause gitweb.cgi isn't exactly a great advert for perl‎ (20 min, ) 16 ‎Career Skills Workshop (2)‎ (20 min) ‎Professional Programmer Part One‎ (70 min)
11:50
11:55 Jonathan Rockway (‎jrockway‎) - ‎Reusing your tests with Test::Sweet‎ (20 min, ) 9 Leo Lapworth (‎Ranguard‎) - ‎DBIx::Class‎ (20 min, ) 16
12:00 Andy Wardley (‎abw‎) - ‎A Template Language for the Next 10 Years‎ (40 min, ) 33
12:15
12:20 David Hodgkinson - ‎The ins and outs of music site API's‎ (20 min, ) 10 osfameron - ‎Semantic pipes‎ (20 min, ) 13
12:40 ‎LPW Lunch‎ (80 min)
14:00 Tomas Doran (‎t0m‎) - ‎Herding a Cat with Antlers‎ (40 min, ) 28 Ian Norton (‎idn‎) - ‎You ARE good enough! 1 of 2‎ (20 min, ) 11 Zefram . (‎Zefram‎) - ‎the point of floating point‎ (20 min, ) 9 ‎Professional Programmer Part Two‎ (50 min)
14:20
14:25 Ian Norton (‎idn‎) - ‎You ARE good enough! 2 of 2‎ (20 min, ) 12 Joel Bernstein (‎joel‎) - ‎RESTful HTTP responses with Perl (or, how I learned to stop worrying and love RFC2616)‎ (20 min, ) 3
14:40
14:45
14:50 Aaron Crane (‎arc‎) - ‎Unix for Perl programmers: pipes and processes‎ (20 min, ) 15
14:55 Matt S Trout (‎mst‎) - ‎BEGINning perl‎ (40 min, ) 26 BinGOs - ‎Rough Guide to CPAN Testing‎ (40 min, ) 15
15:10
15:15 Stefan Seifert (‎Nine‎) - ‎Inline::Python - all your libs are belong to us‎ (20 min, ) 10
15:35 ‎Afternoon Coffee Break‎ (15 min)
15:50 mirod - ‎The data is crap‎ (20 min, ) 19 Tom Hukins - ‎Using CPAN's Toolchain to Manage Your Code‎ (20 min, ) 24 Jonathan Rockway (‎jrockway‎) - ‎Introduction to KiokuDB‎ (20 min, ) 13
16:10
16:15 ‎Skills in the Workplace Forum‎ (40 min) Tatsuhiko Miyagawa (‎miyagawa‎) - ‎PSGI/Plack: Perl WSGI‎ (40 min, ) 31
16:55
17:00 ‎Lightning Talks‎ (45 min)
17:45 ‎Prizes and Final Notes‎ (15 min)
18:00