Nordic Perl Workshop 2007

About
  What
  When
  Where
Information
  Call for Papers
  Sponsorship
  Presskit
  Wiki
Register
  Log in
Users
  Search
  Statistics
Presentations
  Favorite Talks
  Schedule
  iCal export
  Submit a talk proposal
Previous workshops
  NPW 2006
  NPW 2005
  NPW 2004
  SPW 2003
Related conferences
 OSDC.no 2015
 YAPC::NA::2015
 Dynamic Languages Conference 2015

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Saturday | Sunday

Sunday, 29 April 2007

Time M1 M2
09:45 ‎Welcome back, and practical information‎ (10 min)
09:55 ‎Short break‎ (5 min)
10:00 Emmanuele Bassi (‎ebassi‎) - ‎Perl/Gtk2: a Perlish approach to modern Graphical User Interfaces‎ (30 min, ) brian d foy - ‎Flexible Business Rules with Brick‎ (30 min, )
10:30 ‎Coffee break‎ (15 min)
10:45 Nelson Ferraz - ‎Code Generation‎ (30 min, ) Richard Lippmann (‎Horshack‎) - ‎Log4perl, logging the easy way‎ (30 min, )
11:15 ‎Coffee break‎ (15 min)
11:30 Erwan Lemonnier (‎R1‎) - ‎Robust Perl Code and Contract Programming‎ (30 min, ) Josh McAdams (‎jmcadams‎) - ‎Customizing and Extending Perl Critic‎ (30 min, )
12:00 ‎Lunch break‎ (90 min)
13:30 Richard Foley (‎richard‎) - ‎The Perl Debugger‎ (30 min, ) Anton Berezin (‎Grrrr‎) - ‎DBIx-Perlish - Bringing perlish DB handling to the unwashed masses‎ (30 min, )
14:00 ‎Coffee break‎ (15 min)
14:15 brian d foy - ‎Managing Perl Modules Without Going Crazy‎ (30 min, ) Abigail - ‎Sudoku by Regexp‎ (30 min, )
14:45 ‎Coffee break‎ (15 min)
15:00 Jos Boumans (‎kane‎) - ‎Barely Legal XXX Perl‎ (30 min, )
15:30 ‎Coffee break‎ (15 min)
15:45 ‎Lightning talks‎ (30 min)
16:15 ‎Wrapping up‎ (15 min)
16:30


LogicLab FULLRATE ActiveState
Adapt Code3 Stonehenge
Versed Solutions The Perl Review YEF
Sifira DKUUG
Copenhagen Perl Mongers Nordic Perl Workshop 2007 is organized by the Copenhagen Perl Mongers and made possible by our sponsors

Valid XHTML 1.0 Transitional