The time and place of the following talks haven't been decided yet.

Speaker Talk title Language Duration
Peter Makholm (‎brother‎) ‎Running legacy mod_perl with Plack‎ English 40 minutes

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Saturday | Sunday

Sunday, 19 June 2011

Time Main Room
10:00 Anton Berezin (‎Grrrr‎) - ‎Replacing Relational DB with Redis: a Case Study‎ (40 min, English) 10
10:40
10:55 brian d foy - ‎Working backward from installation to MiniCPAN‎ (20 min, English) 7
11:15
11:20 Carl Mäsak (‎masak‎) - ‎Athlete programming‎ (40 min, English) 11
12:00
12:05 ‎Lunch‎ (65 min)
13:10
13:15 Peter Rabbitson (‎ribasushi‎) - ‎DBIx::Class guts (or how SQL sausage is made)‎ (40 min, English) 6
13:55
14:00 Ole Tange - ‎GNU Parallel - Demo, design decisions and debugging‎ (40 min, English) 7
14:40
14:45 ‎Coffee/Tea Break‎ (20 min)
15:05
15:10 Jonathan Rockway (‎jrockway‎) - ‎Intro to ZeroMQ‎ (20 min, English) 9
15:30
15:35 Jonathan Worthington (‎jnthn‎) - ‎Implementing OO with OO‎ (40 min, English) 10
16:15
16:20 ‎Closing‎ (10 min)
16:30