Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Monday | Tuesday | Wednesday

Tuesday, 8 June 2010

Time Gottlieb-Daimler-Saal
09:00 Matt S Trout (‎mst‎) - ‎An Anatomy of ExtUtils::MakeMaker‎ (40 min, ) 22
09:40 Mark Overmeer (‎markov‎) - ‎XML::Compile‎ (40 min, ) 22
10:20
10:50 Uwe Voelker (‎Perl-Uwe.com‎) - ‎Grafische Visualisierung mit Perl‎ (40 min, ) 29
11:30 Thomas Kappler (‎thomas11‎) - ‎Semantisches Hacking: RDF in Perl‎ (20 min, ) 15
11:50 Stefan Hornburg (‎racke‎) - ‎Wikis mit Wiki::Toolkit‎ (40 min, ) 14
12:30
14:00 Kurt Jaeger - ‎Exim und perl‎ (40 min, ) 8
14:40 Steffen Ullrich - ‎perl Compile Options und Performance‎ (20 min, ) 24
15:00 Steffen Schwigon (‎renormalist‎) - ‎Perl::Formance - Perl performance benchmarking‎ (20 min, ) 28
15:20 Uwe Voelker (‎Perl-Uwe.com‎) - ‎Plack‎ (40 min, ) 24
16:00
16:40 Rolf Schaufelberger (‎rsplusw‎) - ‎Lightning Talks‎ (40 min, ) 19
17:20 Kieren Diment (‎kd‎) - ‎The Perl Survey‎ (40 min, ) 12
18:00