Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Monday | Tuesday | Wednesday

Wednesday, 9 June 2010

Time Gottlieb-Daimler-Saal
09:00 Matt S Trout (‎mst‎) - ‎Iron Mad: The Iron Man Forfeit Talk‎ (40 min, ) 10
09:40 Lars Dɪᴇᴄᴋᴏᴡ 迪拉斯 (‎daxim‎) - ‎tactical amulet extraction bot - Spiel-KI in Perl‎ (40 min, ) 8
10:20
10:50 Kieren Diment (‎kd‎) - ‎Don't RTFM, WTFM!‎ (100 min, ) 14
12:30
14:00 Matt S Trout (‎mst‎) - ‎Enlightened Perl for Systems Administrators‎ (40 min, ) 3
14:40 Steffen Ullrich - ‎Migration von Applikationen zu IPv6‎ (20 min, ) 17
15:00 Johannes Plunien (‎plu‎) - ‎Gearman::Driver @ XING‎ (20 min, ) 15
15:20
16:00 Rolf Schaufelberger (‎rsplusw‎) - ‎Verabschiedung / Verlosung‎ (30 min, ) 10
16:30