The time and place of the following talks haven't been decided yet.

Speaker Talk title Language Duration
‎Treffen 19 Uhr in der Affentorschänke‎ 0 minutes

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Wednesday | Thursday | Friday

Thursday, 20 October 2011

Time Großer Saal
10:00 marc chantreux (‎eiro‎) - ‎Perlude, HOP made easy‎ (40 min, ) 12
10:40
10:45 Gerhard Schwanz - ‎Mapweaver‎ (20 min, Deutsch) 11
11:05
11:10 Denis Banovic (‎@bano99‎) - ‎Perl Dancer‎ (20 min, Deutsch) 13
11:30
11:35 Steffen Ullrich - ‎The Day After - Perl + SSL nach dem SSL Gau‎ (40 min, ) 12 Moritz Onken (‎mo‎) - ‎How it's made: MetaCPAN‎ (40 min, ) 11
12:15
13:30 Heiner Kuhlmann - ‎Visualisierung von Softwarequalität‎ (40 min, Deutsch) 12
14:10
14:15 Herbert Breunung (‎lichtkind‎) - ‎neue Sprachen - neue Ideen?‎ (20 min, ) 8
14:35
15:30 Rolf Langsdorf (‎LanX‎) - ‎Perl 5 mit Makros erweitern‎ (40 min, Deutsch) 11
16:10
16:15 Lars Dɪᴇᴄᴋᴏᴡ 迪拉斯 (‎daxim‎) - ‎Verschlüsselung im Web für alle‎ (40 min, Deutsch) 13
16:55
17:00 Renee Bäcker (‎reneeb‎) - ‎Lightning Talks‎ (30 min, ) 14
17:30