The time and place of the following talks haven't been decided yet.

Speaker Talk title Language Duration
‎Treffen 19 Uhr in der Affentorschänke‎ 0 minutes

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Wednesday | Thursday | Friday

Friday, 21 October 2011

Time Großer Saal
10:00 Denis Banovic (‎@bano99‎) - ‎Perl in der Wolke‎ (40 min, Deutsch) 13
10:40
10:45 Karl Gaissmaier (‎Charly‎) - ‎Captive::Portal, eine hochskalierende Hotspotlösung‎ (40 min, Deutsch) 13
11:25
11:30 Stefan Hornburg (‎racke‎) - ‎Tanz!‎ (40 min, Deutsch) 13
12:10
13:30 Rolf Langsdorf (‎LanX‎) - ‎Perl vs JavaScript - eine Differentialdiagnose‎ (40 min, Deutsch) 13
14:10
14:15 Herbert Breunung (‎lichtkind‎) - ‎bessere Dokumentation schreiben‎ (20 min, ) 10
14:35
14:40 Richard Lippmann (‎Horshack‎) - ‎Deutsch oder Englisch? Über die Sprache in Perl-Modulen‎ (20 min, Deutsch) 13
15:00
15:55 Herbert Breunung (‎lichtkind‎) - ‎Hg vs. Git‎ (40 min, Deutsch) 10
16:35
16:40 Renee Bäcker (‎reneeb‎) - ‎Perl für Vortragende‎ (20 min, ) 12
17:00