The time and place of the following talks haven't been decided yet.

Speaker Talk title Language Duration
‎Treffen 19 Uhr in der Affentorschänke‎ 0 minutes

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Wednesday | Thursday | Friday

Wednesday, 19 October 2011

Time Großer Saal
10:00 Heiner Kuhlmann - ‎Software-Architekturen und Refactoring‎ (120 min, Deutsch) 14
12:00
13:30 Renee Bäcker (‎reneeb‎) - ‎Role::Basic - Rollen für Perl‎ (40 min, Deutsch) 15
14:10
14:15 Rolf Langsdorf (‎LanX‎) - ‎Perl 5 rein funktional erweitern‎ (40 min, Deutsch) 13
14:55
15:30 Herbert Breunung (‎lichtkind‎) - ‎Datenstrukturen mit Perl 6‎ (40 min, ) 12
16:10
16:15 Uwe Voelker (‎Perl-Uwe.com‎) - ‎Sanitizing HTML with Perl 5‎ (20 min, Deutsch) 11
16:35
16:40 Max Maischein (‎Corion‎) - ‎Web Scraping mit Perl‎ (40 min, Deutsch) 16
17:20
18:30 Renee Bäcker (‎reneeb‎) - ‎Social Event‎ (120 min, ) 7
20:30