About

FAQ

Location

Sponsors

News

Wiki

Presentations
Favorite Talks
Schedule
iCal export
Submit a talk proposal




Users
Search
Statistics

Register
Log in

top

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Saturday, 12 November 2011

Time Lecture Theatre 1 Lecture Theatre 2 Lecture Theatre 3 Workshop Room 1 Workshop Room 2
09:20 ‎Opening Address‎ (5 min)
09:25
09:30 Paul Evans (‎LeoNerd‎) - ‎A Protocol for Writing Protocols‎ (40 min, English) 47 Jonathan Worthington (‎jnthn‎) - ‎Optimizing Rakudo Perl 6‎ (40 min, English) 6 Ian Norton (‎idn‎) - ‎[[TRAINING SESSION]] Learning Perl together workshop (20 people max).‎ (90 min, English) 17 Dave Cross (‎davorg‎) - ‎[[TRAINING SESSION]] Modern Core Perl‎ (90 min, English) 46
10:10
10:20 Mike Whitaker (‎Penfold‎) - ‎Using PPI to ease the pain of refactoring‎ (20 min, English) 39 Andrew Ford - ‎Creating ePub documents from LaTeX‎ (40 min, English) 7 Carl Mäsak (‎masak‎) - ‎Making data dance‎ (40 min, English) 17
10:40 Mike Whitaker (‎Penfold‎) - ‎What's Wrong With The Perl Jobs Market?‎ (20 min, English) 46
11:00 ‎Coffee Break‎ (30 min)
11:30 Stevan Little (‎stevan‎) - ‎A Brave New Perl World‎ (40 min, English) 43 Abigail - ‎The Business Aware Developer‎ (40 min, English) 28 Tatsuhiko Miyagawa (‎miyagawa‎) - ‎[[TRAINING SESSION]] Deploying Perl Web Apps to the Cloud (20 people max)‎ (100 min, English) 43 Gabor Szabo (‎szabgab‎) - ‎[[TRAINING SESSION]] Testing in Perl (part 1)‎ (100 min, English) 28
12:10
12:25 Leo Lapworth (‎Ranguard‎) - ‎Plack basics - website best practices‎ (40 min, English) 39 Paul Evans (‎LeoNerd‎) - ‎Tickit - a terminal UI toolkit‎ (20 min, English) 17 Pedro Figueiredo (‎pfig‎) - ‎Perl on Amazon Elastic MapReduce‎ (20 min, English) 20
12:45
12:50 Léon Brocard (‎acme‎) - ‎How CPAN Testers helped me improve my module‎ (20 min, English) 18 Jonathan Worthington (‎jnthn‎) - ‎Debugging Perl 6 Grammars‎ (20 min, English) 8
13:05
13:10 ‎Lunch‎ (60 min)
14:10 Tom Hukins - ‎Developing Perl: Improving CPAN Modules‎ (20 min, English) 43 Claes Jakobsson (‎claes‎) - ‎Don't debug now, debug later‎ (20 min, English) 22 Mark Fowler (‎Trelane‎) - ‎Pimp your Mac with Perl‎ (20 min, English) 12 Andrew Solomon - ‎[[TRAINING SESSION]] Web development for beginners using Dancer‎ (150 min, English) 20 Gabor Szabo (‎szabgab‎) - ‎[[TRAINING SESSION]] Testing in Perl (part 2)‎ (150 min, English) 27
14:30
14:35 Mike Whitaker (‎Penfold‎) - ‎Perl and Unicode, the 5.14 edition‎ (20 min, English) 43 Leon Timmermans (‎leont‎) - ‎How to write your own install tool‎ (20 min, English) 31 Neil Bowers - ‎CPAN Curation‎ (20 min, English) 14
14:55
15:00 Zefram . - ‎why time is difficult‎ (40 min, English) 39 Carl Mäsak (‎masak‎) - ‎Small languages, less accidentally‎ (40 min, English) 23 ‎Job and Graduate Faire‎ (90 min)
15:40
15:50 Matt S Trout (‎mst‎) - ‎First, Tak wrote the world‎ (40 min, English) 54 Aaron Crane (‎arc‎) - ‎Monkey-patching, subclassing, and accidental overriding‎ (20 min, English) 26
16:10
16:15 Martin Berends (‎mberends‎) - ‎Writing a Tetris game with Niecza Perl 6‎ (20 min, English) 6
16:30
16:35
16:40 ‎Lightning Talks‎ (60 min)
17:40 ‎Closing Address‎ (10 min)
17:50
18:00 ‎Evening Social‎ (360 min)
00:00