Schedule

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Friday | Saturday | Sunday

Friday, 7 November 2008

Time Room 1
08:30 ‎Registration‎ (25 min)
08:55 ‎Welcome‎ (5 min)
09:00 Herbert Breunung (‎lichtkind‎) - ‎WxPerl kann mehr‎ (40 min, Deutsch) [German] 3
09:40
09:45 Herbert Breunung (‎lichtkind‎) - ‎Sag Hello zu Kephra‎ (20 min, Deutsch) [German] 3
10:05
10:20 Michael Kröll (‎pepl‎) - ‎Pimp dein CMS mit WebDAV und Perl‎ (20 min, Deutsch) [German] 2
10:40 ‎Coffee Break‎ (20 min)
11:00 Maroš Kollár (‎maros‎) - ‎RevDev Best Practices (Hopefully) Part I‎ (30 min, English) [English] 3
11:30 Thomas Klausner (‎domm‎) - ‎RevDev Best Practices (Hopefully) Part II‎ (30 min, Deutsch) [German] 3
12:00 ‎Lunch‎ (60 min)
13:00 ‎Lightning Talks‎ (30 min)
13:30
13:35 Michael Kröll (‎pepl‎) - ‎I18N with XSLT and what Perl has got to do with it‎ (20 min, English) [English] 7
13:55
14:00 Andrew Shitov (‎ash‎) - ‎My four preferences‎ (40 min, English) [English] 6
14:40
14:45 Emmanuel Rodriguez (‎potyl‎) - ‎D-Bus integration‎ (20 min, English) [English] 7
15:05 ‎Coffee Break‎ (20 min)
15:25 Lars Dɪᴇᴄᴋᴏᴡ 迪拉斯 (‎daxim‎) - ‎From an idea to CPAN‎ (40 min, English) [English] 5
16:05
16:10 Mike Astle - ‎Profiling with NYTProf‎ (40 min, English) [English] 8
16:50 ‎break & auction‎ (10 min)
17:00 Stefan Hornburg (‎racke‎) - ‎Interchange - The Open Source Online Shop Platform‎ (40 min, English) [English] 7
17:35
17:40 Tara Andrews (‎aurum‎) - ‎10001 manuscripts in practice: Perl, XML, medieval chronicles, and why Unicode rocks‎ (40 min, English) [English] 7
18:20
19:00 ‎Social Event‎ (180 min)
22:00

Copyright © 2003-2008 Verein 'Vienna.pm - Verein zur Förderung der Programmiersprache Perl'.
To contact the organisers send an email to twincity@rt.useperl.at
About