Schedule

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Friday | Saturday | Sunday

Saturday, 8 November 2008

Time Room 1
08:30 ‎Registration‎ (30 min)
09:00 ‎Welcome‎ (5 min)
09:05 Jozef Kutej (‎jozef‎) - ‎Čo je Perl, ako "funguje" a aké sú jeho silné stránky‎ (40 min, Slovenčina) [Slovak] 1
09:45
09:50 Martin Čulák - ‎Perl network monitoring‎ (40 min, Slovenčina) [Slovak] 3
10:30 ‎Coffee Break‎ (20 min)
10:50 Martin Rusko - ‎Objavovanie siete s Perlom‎ (20 min, Slovenčina) [Slovak] 3
11:10
11:15 Martin Rusko - ‎Príprava Cisco konfigurácie pomocou Perlu a Template Toolkitu‎ (20 min, Slovenčina) [Slovak] 3
11:35
11:40 Jozef Kutej (‎jozef‎) - ‎Dynamicky generované statické stránky pomocou TT‎ (20 min, Slovenčina) [Slovak] 3
12:00 ‎Lunch break‎ (60 min)
13:00 ‎Lightning Talks‎ (30 min)
13:30
13:35 Emmanuel Rodriguez (‎potyl‎) - ‎Building a GUI with GTK2‎ (40 min, English) [English] 7
14:15
14:20 Petr Pajas - ‎Processing XML documents with XML::LibXML‎ (20 min, English) [English] 8
14:40
15:00 ‎Coffee Break‎ (15 min)
15:15 Stefan Hornburg (‎racke‎) - ‎Request Tracker 3.8‎ (60 min, English) [English] 5
16:15
16:20 Reini Urban (‎rurban‎) - ‎Need perl-compiler help: Hack the optree and emit C or JIT‎ (40 min, English) [English] 5
17:00 Spiros Denaxas (‎thefruit‎) - ‎proving you are right with A/B testing‎ (20 min, English) [English] 6
17:20
17:25 Jonathan Worthington (‎jnthn‎) - ‎Perl 6 for da noob‎ (60 min, English) [English] 8
18:25
19:00 ‎Social Event‎ (240 min)
23:00

Copyright © 2003-2008 Verein 'Vienna.pm - Verein zur Förderung der Programmiersprache Perl'.
To contact the organisers send an email to twincity@rt.useperl.at
About