Schedule

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Friday | Saturday

Friday, 4 November 2011

Time Room 1
10:00 ‎Greeting and organisational notes‎ (20 min)
10:20 Thomas Klausner (‎domm‎) - ‎Logging ... WTF‎ (40 min, Deutsch) 5
11:00
11:10 Lars Dɪᴇᴄᴋᴏᴡ 迪拉斯 (‎daxim‎) - ‎Verschlüsselung im Web für alle‎ (60 min, Deutsch) 5
12:10 ‎Lunch‎ (80 min)
13:30 Herbert Breunung (‎lichtkind‎) - ‎how to write documentation‎ (30 min, Deutsch) 5
14:00
14:10 Rene Schickbauer - ‎MAPLAT - a webserver in Perl‎ (50 min, English) 5
15:00 ‎Coffee (?) break‎ (20 min)
15:20 Emmanuel Rodriguez (‎potyl‎) - ‎Using WebKit with Perl‎ (40 min, English) 7
16:00
16:10 Lars Dɪᴇᴄᴋᴏᴡ 迪拉斯 (‎daxim‎) - ‎perl5i - best of CPAN in one distro‎ (20 min, English) 6
16:30
16:40 ‎Lightning talks‎ (50 min)
17:30
17:40 ‎General assembly Vienna.pm‎ (60 min)
18:40

Copyright © 2003-2011 Verein 'Vienna.pm - Verein zur Förderung der Programmiersprache Perl'.
To contact the organisers send an email to rt-twincity2011@rt.useperl.at.
About