Schedule

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Friday | Saturday

Saturday, 5 November 2011

Time Room 1
09:00 ‎Departure with a train from Vienna to Bratislava‎ (15 min)
09:15
10:00 ‎Greeting and organisational notes‎ (10 min)
10:10 Jozef Kutej (‎jozef‎) - ‎Perl - povinná výbava‎ (20 min, Slovenčina) 2
10:30 Jozef Kutej (‎jozef‎) - ‎ABC pre autora CPAN modulov - hackathon‎ (60 min, Slovenčina) 2
11:30
11:40 Carl Mäsak (‎masak‎) - ‎How not to screw up your business application‎ (40 min, English) 4
12:20 ‎Lunch‎ (90 min)
13:50 Jonathan Worthington (‎jnthn‎) - ‎Debugging Perl 6 Grammars‎ (20 min, English) 4
14:10
14:15 Herbert Breunung (‎lichtkind‎) - ‎Perl 6 data structures‎ (40 min, English) 4
14:55 ‎Coffee break‎ (20 min)
15:15 Jonathan Worthington (‎jnthn‎) - ‎Optimizing Rakudo Perl 6‎ (40 min, English) 4
15:55
16:00 Carl Mäsak (‎masak‎) - ‎Small languages, less accidentally‎ (40 min, English) 4
16:40
16:50 Lars Dɪᴇᴄᴋᴏᴡ 迪拉斯 (‎daxim‎) - ‎Unix design patterns‎ (40 min, English) 4
17:30
18:00 ‎Attendees dinner‎ (240 min)
22:00

Copyright © 2003-2011 Verein 'Vienna.pm - Verein zur Förderung der Programmiersprache Perl'.
To contact the organisers send an email to rt-twincity2011@rt.useperl.at.
About