YAPC::EU::2005

Schedule

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Wednesday | Thursday | Friday

Friday, 2 September 2005

Time Fotango log Sapo
09:00 R Geoffrey Avery (‎rGeoffrey‎) - ‎Lightning Talks - Session 2‎ (60 min, )
10:00 ‎Announcements‎ (20 min)
10:20 ‎NJAPHs awards‎ (10 min)
10:30 ‎Questions and Answers with Larry Wall‎ (30 min)
11:00 ‎Coffee Break‎ (30 min)
11:30 Karen Pauley - ‎The Decline of Perl?‎ (20 min, ) Philippe Bruhat (‎BooK‎) - ‎HTTP::Proxy, nipping and tucking the web‎ (40 min, ) Abigail - ‎Lexical Attributes‎ (90 min, )
11:50 Marc Kerr - ‎Perl Everywhere: From the Bible to Necronomicon (and beyond)‎ (20 min, )
12:10
12:15 Marty Pauley (‎maokt‎) - ‎The Other .pl‎ (20 min, ) João Pedro Gonçalves - ‎High availability Perl Apps on a large ISP‎ (20 min, )
12:35
12:40 Barbie - ‎"Wyt ti'n medru siarad Saesneg?" And Why You Need A Phrasebook‎ (20 min, ) Tarek Ahmed - ‎Pod::WSDL - Generating WSDLs Using pod Markup‎ (20 min, )
13:00 ‎Lunch (on your own, suggestions provided)‎ (90 min)
14:30 Mark Fowler (‎Trelane‎) - ‎Camelbones - Perl and Cocoa‎ (40 min, ) Sébastien Aperghis-Tramoni (‎Maddingue‎) - ‎CSS Crash Course‎ (20 min, ) Abigail - ‎Regexp::Common‎ (90 min, )
14:50 Jonathan Stowe (‎gellyfish‎) - ‎Protecting your web applications with the DNS‎ (20 min, )
15:10
15:20 Gabor Szabo (‎szabgab‎) - ‎Introduction to GTK+‎ (40 min, ) mock - ‎Serving DNS with mod_perl and Apache‎ (20 min, )
15:40 Tom Hukins - ‎Using Perl to Gather Information from the Web‎ (20 min, )
16:00 ‎Coffee Break‎ (30 min)
16:30 ‎Auction‎ (90 min)
18:00 ‎Wrap-up‎ (30 min)
18:30
Valid XHTML 1.0!   Valid CSS!