YAPC::EU::2005

Schedule

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Wednesday | Thursday | Friday

Thursday, 1 September 2005

Time Fotango log Sapo
09:00 R Geoffrey Avery (‎rGeoffrey‎) - ‎Lightning Talks - Session 1‎ (60 min, )
10:00 ‎Announcements‎ (20 min)
10:20 Thomas Klausner (‎domm‎) - ‎Using use‎ (40 min, ) Franck Porcher - ‎CGI::Forge - Integrated Web development framework‎ (40 min, ) Alberto Simões (‎ambs‎) - ‎Rewritting text to speech‎ (20 min, )
10:40 Paul Johnson (‎pjcj‎) - ‎SureSpell - Teaching Dyslexic Children Language Skills‎ (20 min, )
11:00 ‎Coffee Break‎ (30 min)
11:30 José Castro (‎cog‎) - ‎Perl Black Magic - once and for all - Obfuscation, Golfing and Secret Operators‎ (90 min, ) Jean-Louis Leroy - ‎Tangram T-3: Building Object Persistence (and more)‎ (40 min, ) Nuno Barreto (‎emerging‎) - ‎Web Developing with HTML Mason and CSS Layout‎ (90 min, )
12:10
12:20 jonasbn - ‎Module::Build for Build, Test, Configuration and Deployment ~ a tour of Module::Build‎ (40 min, )
13:00 ‎Lunch (on your own, suggestions provided)‎ (90 min)
14:30 Leopold Toetsch - ‎News about Parrot‎ (40 min, ) Mark Overmeer (‎markov‎) - ‎Terabytes of Satellite Images with Perl‎ (40 min, ) Simon Cozens - ‎Maypole Tutorial‎ (90 min, )
15:10
15:15 Christian Aperghis-Tramoni (‎Cat‎) - ‎Using Parrot machine as a pedagogic platform‎ (20 min, ) Franck Porcher - ‎GALA: General Accounting as a Language API‎ (20 min, )
15:35
15:40 Marty Pauley (‎maokt‎) - ‎Kick in the Monads‎ (20 min, ) Ivor Williams (‎ivorw‎) - ‎OpenGuides - coming to a city near you‎ (20 min, )
16:00 ‎Coffee Break‎ (30 min)
16:30 Léon Brocard (‎acme‎) - ‎Debugging Perl‎ (20 min, ) Gabor Szabo (‎szabgab‎) - ‎Automating Windows application‎ (20 min, ) Simon Cozens - ‎Maypole Tutorial (2)‎ (90 min, )
16:50
16:55 Paul Johnson (‎pjcj‎) - ‎Devel::Cover - An Introduction‎ (20 min, ) H.Merijn Brand (‎Tux‎) - ‎Spreadsheet::Read - Give yourself a uniform interface to all the spreadsheets you want to work with‎ (20 min, )
17:15 Chia-liang Kao (‎clkao‎) - ‎Streamlining WebApp development and deployment with RunApp‎ (20 min, ) José João Almeida (‎jj‎) - ‎Directory Attributed Grammars‎ (20 min, )
17:35
17:40 Paul Johnson (‎pjcj‎) - ‎Advanced use of Devel::Cover‎ (20 min, ) Jonathan Worthington - ‎Mathematical Expression Handling With Perl‎ (20 min, )
18:00
19:30 ‎Conference dinner (speakers, atendees, relatives, organizers, etc.)‎ (180 min)
22:30
Valid XHTML 1.0!   Valid CSS!