YAPC::EU::2005

Schedule

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Wednesday | Thursday | Friday

Wednesday, 31 August 2005

Time Fotango log Sapo
09:00 ‎Welcome / Conference Opening‎ (60 min)
10:00 Larry Wall (‎TimToady‎) - ‎Opening Keynote‎ (70 min, )
11:10 Allison Randal - ‎State of the Carrot 2004 - 2005‎ (20 min, )
11:30 ‎Registration / Coffee Break‎ (30 min)
12:00 Smylers - ‎Maintaining Bad Perl‎ (20 min, ) Jan-Pieter Cornet (‎JohnPC‎) - ‎Email filtering with MIMEDefang‎ (20 min, )
12:20 Scott McWhirter (‎kungfuftr‎) - ‎The legacy of Perl‎ (40 min, ) Igor Roman - ‎Logging for fun & profit‎ (40 min, )
13:00 ‎Lunch (on your own, suggestions provided)‎ (90 min)
14:30 Jean-Louis Leroy - ‎Object-Oriented Unit Testing with PerlUnit‎ (40 min, ) Marcus Ramberg (‎marcus‎) - ‎An Introduction To Catalyst‎ (40 min, ) Nicholas Clark - ‎When Perl is not quite fast enough‎ (90 min, )
15:10
15:20 Barbie - ‎Project: yacsmoke‎ (20 min, ) Marty Pauley (‎maokt‎) - ‎Template Toolkit for Non-web Applications‎ (40 min, )
15:40 Thomas Klausner (‎domm‎) - ‎CPANTS‎ (20 min, )
16:00 ‎Coffee Break‎ (30 min)
16:30 Pedro Cust√≥dio (‎pecus‎) - ‎Content Management (in Perl) with Bricolage‎ (40 min, ) Chia-liang Kao (‎clkao‎) - ‎Distributed version control with svk‎ (40 min, ) Nicholas Clark - ‎When Perl is not quite fast enough (2)‎ (90 min, )
17:10
17:15 Aaron Crane (‎arc‎) - ‎Perl at The Register‎ (20 min, ) Barbie - ‎Preparing For CPAN‎ (20 min, )
17:35
17:40 Jonathan Worthington - ‎Perl In Secure Web Development‎ (20 min, ) Ivor Williams (‎ivorw‎) - ‎Packaging Perl Applications‎ (20 min, )
18:00
19:30 ‎Let's walk‎ (90 min)
21:00
Valid XHTML 1.0!   Valid CSS!