Dansk English

Sponsorater

YAPC::Europe i København, 13-15 August 2008

Introduktion

YAPC::Europe (Yet Another Perl Conference, Europæisk udgave) er det største årligt tilbagevendende Perl arrangement i Europa. Siden år 2000 har lokale Perl brugergrupper hvert år organiseret dette non-profit arrangement i en række forskellige europæiske byer. Denne gang er Copenhagen Perl Mongers blevet udvalgt til at afholde dette års europæiske YAPC, som vil løbe af stabelen den 13-15 august 2008 på Copenhagen Business School (CBS).

YAPC konferencer bliver normalt besøgt af 200 til 400 Perl programmører fra hele verden. I år i København vil over 50 talere afholde præsentationer indenfor forskellige Perl-relaterede temaer i 4 parallelle spor over 3 dage. Under konferencen vil der være en intens men uformel udveksling af ideer mellem deltagerne. Udover Perl vil der være masser af andre emner relateret til softwareudvikling, så som: Test, Agile metoder, Unicode, Projekt Styring, Versionskontrol, Object-Orienteret programmering og meget andet.

På YAPC:.Europe 2008 forventer vi at afholde Hackathons, hvilket er modererede workshops, med et specifict emne, hvor erfarne og mindre erfarne udviklere kan mødes over, og forbedre, et fælles projekt, gennemgå et projekts interne dele eller bare dele erfaringer.

Mere information om YAPC::Europe 2008 kan findes på http://www.yapceurope2008.org.

YAPC er en græsrods-organiseret konference med lave deltageromkostninger (omkring 1000 DKK for 3 dages konference inklusive frokost og deltagermiddag).

YAPC::Europe 2008 har inviteret en række prominente internationale Perl-folk så som Larry Wall, Damian Conway, Jonathan Worthington og Patrick Michaud til København, og vi håber at ved at bringe disse folk sammen kan vores konference komme Perl udviklingen til gode.

Ingen medlemmer af arrangørgruppen vil blive betalt for deres konferencearbejde. En lille håndfuld af arrangørerne har af deres respektive arbejdsgivere fået lov til at benytte arbejdtid til at arrangere konferencen, de fleste bruger dog deres fritid.

Et eventuelt overskud fra konferencen vil blive doneret til Perl og Open Source miljøet, her iblandt The Perl Foundation, YAPC Europe Foundation og Foreningen Fri Software.

Hvorfor sponsorere YAPC::Europe?

Selvom konferencen er planlagt og gennemført af Perl miljøet selv, er sponsorater fra lokale og internationale organisationer vigtige.

Et sponsorat af YAPC::Europe er en måde hvorpå man kan sige "mange tak" til Perl miljøet, som leverer unikke produkter af høj kvalitet (Perl selv, CPAN, frameworks og værktøjer) - gratis.

YAPC::Europe bringer know-how fra Europa's bedste Perl programmører sammen.

YAPC::Europe giver muligheden for at diskutere med andre udviklere som arbejder i samme eller andre industrier.

YAPC::Europe giver muligheden for at præsentere jeres egne ideer til mere end 300 af de førende Perl programmører fra hele Europa.

Hvad kan I sponsorere?

Vi er glade for "ikke-øremærkede" sponsorater, men hvis I ønsker at sponsorere specifikke ting, så søger vi sponsorer til følgende:

Hvis I ønsker at donere ting så som:

så tager vi gladeligt mod alt.

Sponsor Pakker

Vores sponsorer er selvfølgelig frit stillet med hensyn til størrelse og format for deres sponsorat, her er dog et par 'pakker' til jeres inspiration.

De listede priser er cirka priser baserede på vores budget.

Kontakt os venligst for detaljer.

Hvad kan vi tilbyde jer?

Vi kan tilbyde præsentation af informations materiale:

Udstilling og Job Fair

Udstillingsområde vil være tilgængeligt den sidste dag af konferencen (fredag d. 15. august), her vil være mulighed for sponsorer og udstillere at præsentere sig selv. Der vil være plads i foyeen og i hallen til både bemandede og ubemandede stande.

Dette vil give sponsorer mulighed for at være personligt repræsenteret på konferencen. Enten for at promovere deres produkter og services eller for at give mulighed for at rekruttere. Udstillerne vil også omfatte interessante Open Source Software projekter og initiativer, og vil give mulighed for at give deltagerne et fuld indblik i industriens brede spektrum.

Jeres firma kan få en enestående mulighed for at møde over 300 Perl udviklere på et sted. Job Fair pakken indeholder:

Kontakt

Hvis I har nogen spørgsmål eller ønsker at sponsorere YAPC::Europe 2008 i København, send da venligt en e-mail til email, så vil vi vende tilbage til jer hurtigst muligt.

Med venlig hilsen

Copenhagen Perl Mongers