Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Sunday | Monday | Tuesday | Wednesday

Tuesday, 6 March 2012

Time H15 - DATEV Auditorium H16 - noris network Auditorium Booking.com Conference Office
09:30 Martin Kutter - ‎Workshop-Frühstück‎ (30 min, ) [Social] 7
10:00 Moritz Lenz (‎moritz‎) - ‎Perl 6: Features und Status‎ (40 min, Deutsch) [Perl6] 9 Steffen Ullrich - ‎Web 2.0 Security‎ (120 min, Deutsch) [SW] 11
10:40
11:00 Carl Mäsak (‎masak‎) - ‎Macros in Rakudo‎ (40 min, English) [Perl6] 8
11:40
12:00 ‎Mittagspause‎ (60 min)
13:00 Jonathan Worthington (‎jnthn‎) - ‎Meta-programming In Perl 6‎ (40 min, English) [Perl6] 9 Ralf Neubauer - ‎Erfahrungsbericht Giga-Data Munging: Perl als DB-Controller‎ (40 min, Deutsch) [SW] 9
13:40
14:00 Tadeusz Sośnierz (‎tadzik‎) - ‎The Perl 6 Module Ecosystem‎ (20 min, English) [Perl6] 13
14:20
14:30 Martin Kutter - ‎Kaffeepause‎ (30 min, ) [Social] 8
15:00 Herbert Breunung (‎lichtkind‎) - ‎Perl 6 regex und grammars‎ (40 min, Deutsch) [Perl6] 4
15:40
16:00 Moritz Lenz (‎moritz‎) - ‎Lightning Talks I‎ (40 min, ) [SW] 16
16:40
17:00 Martin Kutter - ‎Socializing‎ (60 min, ) 3
18:00 ‎DATEV Social Event‎ (240 min)
22:00