Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Sunday | Monday | Tuesday | Wednesday

Monday, 5 March 2012

Time H15 - DATEV Auditorium H16 - noris network Auditorium Booking.com Conference Office
09:00 Martin Kutter - ‎Anmeldung und Frühstück‎ (60 min, ) [Social] 11
10:00 Moritz Lenz (‎moritz‎) - ‎Begrüßung und Organisation‎ (20 min, Deutsch) 17
10:20
10:30 Gerhard Hergenröder - ‎Begrüßung durch das RRZE‎ (20 min, Deutsch) 7
10:50
11:00 Renee Bäcker (‎reneeb‎) - ‎"Continuous Integration" für Perl-Projekte mit Jenkins‎ (40 min, Deutsch) [SW] 20
11:40
12:00 ‎Mittagspause‎ (60 min)
13:00 Martin Becker (‎martin‎) - ‎Dreiwertige Logik: Kuriosität oder digitaler Meilenstein?‎ (20 min, Deutsch) [SW] 12 Lars Dɪᴇᴄᴋᴏᴡ 迪拉斯 (‎daxim‎) - ‎Threadsicherheit von setlocale in Webanwendungen‎ (20 min, Deutsch) [Web] 5
13:20
13:30 Ralf Peine (‎jpr65‎) - ‎Interfaces und Factories für Testdriven Development‎ (40 min, Deutsch) [SW] 9 Peter Rabbitson (‎ribasushi‎) - ‎Benchmarking is hard! (or why you shouldn't use App::Benchmark::Accessors)‎ (20 min, English) [SW] 7 Moritz Lenz (‎moritz‎) - ‎Perl 6 Hackathon‎ (240 min, English) [Perl6] 3
13:50
14:10 Uwe Voelker (‎Perl-Uwe.com‎) - ‎Mojo::UserAgent‎ (20 min, Deutsch) [Web] 11
14:30 Martin Kutter - ‎Kaffeepause‎ (30 min, ) [Social] 11
15:00 Mark Overmeer (‎markov‎) - ‎POSIX::1003‎ (40 min, English) [SW] 7 Peter Rabbitson (‎ribasushi‎) - ‎DBIC! huh-yeah! What is it good for?‎ (40 min, English) 11
15:40
16:00 Herbert Breunung (‎lichtkind‎) - ‎Wundertüte Perl‎ (20 min, Deutsch) [SW] 10 Marc Alexander Lehmann - ‎Perl, libc, 100 module - alles in einem 500kb executable‎ (20 min, Deutsch) [SW] 8
16:20
16:30 Stelios Gikas (‎sgikas‎) - ‎noris network sucht Mitarbeiter‎ (10 min, Deutsch) 4
16:40
17:30
20:00 ‎Eating out & getting drunk‎ (210 min)
23:30