Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Sunday | Monday | Tuesday | Wednesday

Wednesday, 7 March 2012

Time H15 - DATEV Auditorium H16 - noris network Auditorium Booking.com Conference Office
09:30 Martin Kutter - ‎Workshop-Frühstück‎ (30 min, ) [Social] 7
10:00 Steffen Ullrich - ‎Deep Inspection mit Perl‎ (40 min, Deutsch) [SW] 10 Mark Overmeer (‎markov‎) - ‎XML‎ (120 min, English) [SW] 9
10:40
11:00 Steffen Winkler (‎STEFFENW‎) - ‎Vom Spaghetti-Code zur wartbaren Software‎ (40 min, Deutsch) [SW] 12
11:40
12:00 ‎Mittagspause‎ (60 min)
13:00 Stefan Hornburg (‎racke‎) - ‎Modern PerlCommerce‎ (40 min, English) [Web] 12
13:40
14:00 Martin Kutter - ‎Kaffeepause‎ (30 min, ) [Social] 7
14:30 Moritz Lenz (‎moritz‎) - ‎Lightning Talks‎ (40 min, ) [SW] 13
15:05 Torsten Raudssus (‎Getty‎) - ‎DuckDuckGo‎ (5 min, Deutsch) [Lightningtalks]
15:10
15:30 Moritz Lenz (‎moritz‎) - ‎Closing Time‎ (20 min, ) [Social] 9
15:50