About
FAQ
Location
Sponsors
News

Wiki

Presentations
Favorite Talks Schedule iCal export Submit a talk proposal



Users
Search Statistics
Register
Log in
top

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Saturday, 1 December 2007

Time Big Room Medium Room Class Room
10:00 Greg McCarroll (‎Greg‎) - ‎Welcome.‎ (15 min, )
10:15 Tim Bunce - ‎Keynote: Tim Bunce‎ (15 min, )
10:30 Tim Bunce - ‎DBD::Gofer: A Scalable Stateless DBI Proxy. For SOA and more!‎ (30 min, ) Dave Cross (‎davorg‎) - ‎Beginners Perl Tutorial‎ (150 min, )
11:00 Léon Brocard (‎acme‎) - ‎Scaling with memcached‎ (15 min, ) 1 Ed Freyfogle - ‎Internationalis(z)ation tips and tricks‎ (15 min, )
11:15 Matt S Trout (‎mst‎) - ‎Database Haters Anonymous, LPW07 remix‎ (30 min, ) Mike Astle - ‎Perl Plumbing‎ (30 min, )
11:45 Richard Clamp (‎richardc‎) - ‎sysadmins for programmers‎ (15 min, ) David Cantrell (‎DrHyde‎) - ‎How to be a CPAN tester‎ (15 min, ) 1
12:00 Tom Hukins - ‎An Introduction to DBIx::Class‎ (30 min, ) Léon Brocard (‎acme‎) - ‎Lightning Talks!‎ (30 min, )
12:30 Jos Boumans (‎kane‎) - ‎TBA‎ (30 min, )
13:00 ‎LUNCH‎ (60 min)
14:00 Léon Brocard (‎acme‎) - ‎Lightning Talks!‎ (60 min, )
15:00 Tim Bunce - ‎DashProfiler - Lightweight Instrumentation for Performance Monitoring‎ (15 min, ) 1 Matt S Trout (‎mst‎) - ‎Catalyst quick start‎ (30 min, )
15:15 JJ Allen - ‎Option and configuration processing made easy‎ (15 min, )
15:30 Barbie - ‎An Introduction To Selenium‎ (30 min, ) mtm - ‎providing a public API‎ (30 min, )
16:00 john melesky - ‎Write Your Own Bayesian Classifier!‎ (30 min, ) JJ Allen - ‎Lightweight Ajax with OpenThought‎ (30 min, )
16:30 Spiros Denaxas (‎thefruit‎) - ‎Proving you are right using A/B testing‎ (15 min, ) Andrew Shitov (‎ash‎) - ‎How I made Russian Perl Workshop‎ (15 min, )
16:45 Matt S Trout (‎mst‎) - ‎Whose app is it anyway?‎ (30 min, )
17:15 Greg McCarroll (‎Greg‎) - ‎Wrapup‎ (15 min, )
17:30