Perl Mongers


 Our sponsors

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Saturday | Sunday

Sunday, 25 May 2008

Time Room 1
10:00 Jonathan Worthington (‎jnthn‎) - ‎Rakudo: Implementing Perl 6, in Perl 6, on Parrot‎ (40 min, )
10:40
10:50 Tobias Wrigstad - ‎Programming your Programming in Th‎ (40 min, )
11:30
11:40 Yuval Kogman (‎nothingmuch‎) - ‎Moose‎ (40 min, )
12:20 ‎- Lunch break -‎ (90 min)
13:50 Anton Berezin (‎Grrrr‎) - ‎Serializing code‎ (20 min, )
14:10
14:20 Paul Johnson (‎pjcj‎) - ‎Testing and Code Coverage‎ (40 min, )
15:00
15:30 S├ębastien Aperghis-Tramoni (‎Maddingue‎) - ‎Best of CPAN‎ (40 min, )
16:10
16:20 ‎Lightning talks, auction and closing‎ (60 min)
17:20