Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Wednesday | Thursday | Friday

Thursday, 14 August 2008

Time Aud S.01 Aud 2.01 Aud 2.02 Room 2.07
08:30 ‎Welcome back, and practical information‎ (20 min)
08:50 ‎Break‎ (10 min)
09:00 ‎Keynote (Damian Conway)‎ (70 min)
10:10 ‎Coffee break‎ (30 min)
10:40 Yusuke Kawasaki (‎kawanet‎) - ‎DOM manipulation by Gainer/Wiimote over HTTP‎ (30 min, ) [Miscellaneous] 35 Barbie - ‎Understanding Malware‎ (30 min, ) [Project] 15 Lars Jorgensen - ‎Making (large) legacy systems beautiful‎ (30 min, ) [Project] 40 Andrew Shitov (‎ash‎) - ‎How to make Google Books at home‎ (30 min, ) [Web] 7
11:10 ‎Break‎ (10 min)
11:20 JJ Allen - ‎Perl at the Microsoft Scripting Games 2008‎ (30 min, ) [Miscellaneous] 12 Barbie - ‎Understanding Malware (2)‎ (30 min, ) [Project] 15 Adam Kennedy (‎Alias‎) - ‎Tiny‎ (30 min, ) [Modules] 31 Leo Lapworth (‎Ranguard‎) - ‎Evolving Architecture - further‎ (30 min, ) [Big] 41
11:50 ‎Lunch break‎ (60 min)
12:50 Léon Brocard (‎acme‎) - ‎Working in the cloud‎ (30 min, ) [Big] 47 Jesse Vincent - ‎Step 3: Prophet - A peer to peer replicated property database‎ (30 min, ) [DB] 31 Abigail - ‎Regexp::Common, the next generation.‎ (30 min, ) [Modules] 23 Erwan Lemonnier (‎R1‎) - ‎‎Pragmatic Contract Programming in Perl‎ (30 min, ) [Devel] 11
13:20 ‎Break‎ (10 min)
13:30 Andrew Johnson - ‎Asynchronous Distributed Job Processing with Helios‎ (30 min, ) [Big] 34 Matt S Trout (‎mst‎) - ‎DBIx::MasterClass‎ (30 min, ) [DB] 48 Dmitry Karasik (‎McFist‎) - ‎‎IO::Lambda - async I/O shouldn't be that complex‎‎ (30 min, ) [Modules] 19 Wolfgang Laun - ‎A Backtracking Algorithm‎ (30 min, ) [Devel] 6
14:00 ‎Break‎ (10 min)
14:10 Steffen Mueller - ‎Application deployment and dependency management with PAR‎ (30 min, ) [Devel] 37 John Scoles (‎byterock‎) - ‎Basic DBI with DBD-Oracle‎ (30 min, ) [DB] 2 Chia-liang Kao (‎clkao‎) - ‎prototype::signatures‎ (30 min, ) [Modules] 44 Ruben Fonseca (‎root‎) - ‎Makefile::Parallel - Dependency Specification Language‎ (30 min, ) [Big] 13
14:40 ‎Coffee break‎ (30 min)
15:10 Aaron Crane (‎arc‎) - ‎Faster Regexes: What to do when text matching is your bottleneck‎ (30 min, ) [Devel] 43 Smylers - ‎When MySQL Bites: Quirks to Watch Out For‎ (30 min, ) [DB] 32 Thomas Klausner (‎domm‎) - ‎die Perl, die!‎ (30 min, ) [Modules] 32 Michael Zedeler (‎mzedeler‎) - ‎Stream oriented processing with DSlib‎ (30 min, ) [Big] 9
15:40 ‎Break‎ (10 min)
15:50 Juerd Waalboer - ‎Unicode Best Practices‎ (30 min, ) [Devel] 47 Edmund von der Burg (‎evdb‎) - ‎Modifying databases - changing the schema in a controlled way‎ (30 min, ) [DB] 32 nadim khemir - ‎AsciiO version 1.0‎ (30 min, ) [Modules] 10 Alex Kapranoff (‎kappa‎) - ‎Perl inside Nginx‎ (30 min, ) [Web] 16
16:20 ‎Break‎ (10 min)
16:30 R Geoffrey Avery (‎rGeoffrey‎) - ‎Lightning Talks, part 2‎ (60 min, ) 90
17:30
18:30 ‎Social event‎ (330 min)
00:00