Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Saturday | Sunday | Monday | Tuesday | Wednesday | Thursday | Friday

Friday, 7 August 2009

Time Training Room A Training Room B
09:00 Damian Conway (‎damian‎) - ‎New Features of Perl 5.10 and Perl Best Practices (2 of 2)‎ (90 min, ) [Trainings] 11 brian d foy - ‎Mastering Perl (part 2 of 2)‎ (90 min, ) [Trainings] 5
10:30 ‎Coffee Break #9‎ (30 min)
11:00 Damian Conway (‎damian‎) - ‎New Features of Perl 5.10 and Perl Best Practices (2 of 2) (2)‎ (90 min, ) [Trainings] 11 brian d foy - ‎Mastering Perl (part 2 of 2) (2)‎ (90 min, ) [Trainings] 5
12:30 ‎Lunch #5‎ (90 min)
14:00 Damian Conway (‎damian‎) - ‎New Features of Perl 5.10 and Perl Best Practices (2 of 2) (3)‎ (90 min, ) [Trainings] 11 brian d foy - ‎Mastering Perl (part 2 of 2) (3)‎ (90 min, ) [Trainings] 5
15:30 ‎Coffee Break #10‎ (30 min)
16:00 Damian Conway (‎damian‎) - ‎New Features of Perl 5.10 and Perl Best Practices (2 of 2) (4)‎ (90 min, ) [Trainings] 11 brian d foy - ‎Mastering Perl (part 2 of 2) (4)‎ (90 min, ) [Trainings] 5
17:30