Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Saturday | Sunday | Monday | Tuesday | Wednesday | Thursday | Friday

Thursday, 6 August 2009

Time Training Room A Training Room B Training Room C
09:00 Damian Conway (‎damian‎) - ‎New Features of Perl 5.10 and Perl Best Practices (1 of 2)‎ (90 min, ) [Trainings] 16 brian d foy - ‎Mastering Perl (part 1 of 2)‎ (90 min, ) [Trainings] 4 Mark Keating (‎mdk‎) - ‎EPO Workshop‎ (90 min, ) [Workshops] 21
10:30 ‎Coffee Break #7‎ (30 min)
11:00 Damian Conway (‎damian‎) - ‎New Features of Perl 5.10 and Perl Best Practices (1 of 2) (2)‎ (90 min, ) [Trainings] 16 brian d foy - ‎Mastering Perl (part 1 of 2) (2)‎ (90 min, ) [Trainings] 4 Mark Keating (‎mdk‎) - ‎EPO Workshop (2)‎ (90 min, ) [Workshops] 21
12:30 ‎Lunch #4‎ (90 min)
14:00 Damian Conway (‎damian‎) - ‎New Features of Perl 5.10 and Perl Best Practices (1 of 2) (3)‎ (90 min, ) [Trainings] 16 brian d foy - ‎Mastering Perl (part 1 of 2) (3)‎ (90 min, ) [Trainings] 4 Mark Keating (‎mdk‎) - ‎EPO Workshop (3)‎ (90 min, ) [Workshops] 21
15:30 ‎Coffee Break #8‎ (30 min)
16:00 Damian Conway (‎damian‎) - ‎New Features of Perl 5.10 and Perl Best Practices (1 of 2) (4)‎ (90 min, ) [Trainings] 16 brian d foy - ‎Mastering Perl (part 1 of 2) (4)‎ (90 min, ) [Trainings] 4 Mark Keating (‎mdk‎) - ‎EPO Workshop (4)‎ (90 min, ) [Workshops] 21
17:30