Schedule

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Wednesday | Thursday | Friday

Friday, 9 September 2011

Time Onion Room Camel Room
09:50 Davide Gomba - ‎Arduino e Internet delle Cose‎ (40 min, Italiano) 16 Ingy döt Net (‎ingy‎) - ‎The State of the Acmeism‎ (40 min, English) 5
10:30
10:40 Nicola Rizzo (‎nic‎) - ‎Introduzione a Dojo‎ (40 min, Italiano) 9 Damien Krotkine (‎dams‎) - ‎Introduction to Dancer‎ (40 min, English) 13
11:20 ‎Coffee Break‎ (30 min)
11:50 Andrew Shitov (‎ash‎) - ‎What's new in Perl 5.14‎ (20 min, English) 5 osfameron - ‎Functional Pe(a)rls - the datastructures edition‎ (20 min, English) 6
12:10
12:20 Gianni Ceccarelli (‎dakkar‎) - ‎una macchina enigmatica‎ (20 min, Italiano) 1 Herbert Breunung (‎lichtkind‎) - ‎Perl 6 data structures‎ (40 min, English) 6
12:40
12:50 osfameron - ‎Savoy Truffle: Liverpool, Turin, and the Internet of Things‎ (10 min, English) 1
13:00 ‎Pranzo‎ (90 min)
14:30 Ingy döt Net (‎ingy‎) - ‎Postmodern Module Packaging‎ (40 min, English) 12 Herbert Breunung (‎lichtkind‎) - ‎Perl 6 data structures (2)‎ (40 min, English) 6
15:10
15:20 Fabrizio Manfredi - ‎AFS Perl Module‎ (40 min, Italiano) 6 Damien Krotkine (‎dams‎) - ‎Curses::Toolkit - modern toolkit for old-school GUIs‎ (40 min, English) 8
16:00 ‎Coffee Break‎ (30 min)
16:30 Mario Rossano (‎Anak‎) - ‎[Talk] La crittografia frattale in Perl‎ (40 min, Italiano) 7 Matt S Trout (‎mst‎) - ‎Moo - almost, but not quite, two thirds of Moose‎ (40 min, English) 16
17:10
17:20 Gianni Ceccarelli (‎dakkar‎) - ‎Lightning Talks‎ (40 min, ) 6
18:00

Diamond Sponsors

Dipartimento di Informatica dell'Università di Torino

Gold Sponsors

Smart Open Software

Silver Sponsors

Seeweb Booking.com 2ndQuadrant Netlogica

Supporters

Geoesse LEADER.IT Google Activestate Linode O'Reilly Media No Starch Press Apress Pragmatic Programmers Italpro