About

FAQ

Location

Sponsors

News

Wiki

Presentations
Favorite Talks
Schedule
iCal export
Submit a talk proposal




Users
Search
Statistics

Register
Log in

top

The time and place of the following talks haven't been decided yet.

Speaker Talk title Language Duration
Aaron Crane (‎arc‎) ‎Perl on Speed: Multicode Programming for Mortals‎ 20 minutes

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Saturday, 4 December 2010

Time Lecture Theatre 1 Lecture Theatre 2 Lecture Theatre 3 Workshop Room
09:20 Mark Keating (‎mdk‎) - ‎Opening Speech‎ (5 min, ) [Track] 41
09:25 Matt S Trout (‎mst‎) - ‎State Of The Velociraptor‎ (30 min, ) [Track] 46
09:55 Mark Keating (‎mdk‎) - ‎Address by Booking.com‎ (5 min, ) [Track] 34
10:00
10:05 Tim Bunce - ‎DBDI: A Foundation For Database Access In Perl 6‎ (40 min, ) [Track] 9 Colin Horne (‎cdfh‎) - ‎Introducing the dependency solver, a method for scheduling access to a shared resource‎ (40 min, ) [Track] 10 Paul Evans (‎LeoNerd‎) - ‎Continuations and CPS: A different flavour of 'return'‎ (40 min, ) [Track] 26 Dave Cross (‎davorg‎) - ‎Modern Web Programming in Perl - Part One‎ (40 min, ) [Training] 26
10:45 ‎Coffe Break and Job Faire‎ (30 min)
11:15 Tim Bunce - ‎New PL/Perl features in PostgreSQL 9.0‎ (40 min, ) [Track] 21 Marcus Ramberg (‎marcus‎) - ‎Mojolicious‎ (40 min, ) [Track] 12 James Laver (‎jjl‎) - ‎It's a small world / You're doing it wrong‎ (40 min, ) [Track] 15 Dave Cross (‎davorg‎) - ‎Modern Web Programming in Perl - Part Two‎ (65 min, ) [Training] 21
11:55
12:00 Zbigniew Lukasiak (‎zby‎) - ‎WebNano‎ (20 min, ) [Track] 3 Mike Whitaker (‎Penfold‎) - ‎Perl and Unicode - in search of the Holy Grail‎ (20 min, ) [Track] 31 Salve J. Nilsen (‎sjn‎) - ‎Collaborative Authoring with Kaizendo.org‎ (20 min, ) 9
12:20
12:25 Ed Freyfogle - ‎Remote Geocoding‎ (20 min, ) [Track] 19 Paulo Castro (‎G@SP@R‎) - ‎Packaging Perl‎ (20 min, ) [Track] 25
12:45
12:50 Dave Cross (‎davorg‎) - ‎Evolving Software with Moose‎ (20 min, ) [Track] 33 Tomas Doran (‎t0m‎) - ‎High scale flavour - recipies for message queueing‎ (20 min, ) [Track] 39 H.Merijn Brand (‎Tux‎) - ‎Tie::Hash::DBD‎ (20 min, ) [Track] 4
13:10 ‎Lunch‎ (60 min)
14:10 Matt S Trout (‎mst‎) - ‎Excession‎ (40 min, ) [Track] 40 Andy Wardley (‎abw‎) - ‎Hemp Weaves Data Into Text‎ (40 min, ) [Track] 14 Paul Evans (‎LeoNerd‎) - ‎IO::Async‎ (40 min, ) [Track] 15
14:50
14:55 Tomas Doran (‎t0m‎) - ‎Cooking a rabbit pie‎ (40 min, ) [Track] 25 osfameron - ‎Once more unto the beach‎ (40 min, ) [Track] 18 Leo Lapworth (‎Ranguard‎) - ‎DBIx::Class for Beginners‎ (40 min, ) [Track] 17
15:35
15:40 Martin Berends (‎mberends‎) - ‎Perl 6 Implementations in December 2010‎ (40 min, ) [Track] 27 Spiros Denaxas (‎thefruit‎) - ‎Perl cures coronary heart disease‎ (20 min, ) [Track] 28
16:00
16:05 simon riggs - ‎9.0 Things to remember about PostgreSQL‎ (20 min, ) [Track] 33
16:20
16:25
16:35 Mark Keating (‎mdk‎) - ‎Lightning Talks‎ (85 min, ) [Track] 39
18:00 Mark Keating (‎mdk‎) - ‎Prizes and Closing Speech‎ (15 min, ) [Track] 36
18:15
18:20 ‎Sponsored Food and Drink‎ (240 min)
22:20