About
FAQ
Location
Sponsors
News

Wiki

Presentations
Favorite Talks Schedule iCal export Submit a talk proposal



Users
Search Statistics
Register
Log in
top

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Saturday, 29 November 2008

Time Main Lecture Room Second Lecture Room Third Lecture Room Class Room
09:10 Dave Cross (‎davorg‎) - ‎The Complete History of the Perle Mongers of Olde London Towne (Parte One)‎ (40 min, ) [Special] 19
09:50
10:00 Léon Brocard (‎acme‎) - ‎Ten modules I haven't yet talked about‎ (20 min, ) [CPAN] 19 Leo Lapworth (‎Ranguard‎) - ‎DBIx::Class for (advanced) beginners‎ (20 min, ) [Modules] 15
10:10 ‎Web Programming: Tutorial (ignore break)‎ (35 min)
10:20
10:25 David Cantrell (‎DrHyde‎) - ‎Using closures for fun and maybe profit‎ (20 min, ) [Language] 13 David Hodgkinson - ‎How data munging leads to ETL tool development‎ (20 min, ) [Modules] 5
10:45 ‎Morning Break‎ (20 min)
11:05 Matt S Trout (‎mst‎) - ‎Catalyst, DBIx::Class and PostgreSQL‎ (40 min, ) [Database] 16 Adrian Witas - ‎Meta object protocol - Moose alternatives ?‎ (40 min, ) [Language] 5 Alistair MacLeod (‎anm‎) - ‎Arbyte - A modular, extensible and flexible framework for job queuing and execution‎ (20 min, ) [Modules] 10 ‎Web Programming: Tutorial (ignore break) (2)‎ (95 min)
11:25
11:45
11:55 Mike Whitaker (‎Penfold‎) - ‎Introduction to Moose‎ (20 min, ) [Language] 17 Ed Freyfogle - ‎Planning for debugging‎ (20 min, ) [Special] 13
12:15
12:20 Matt S Trout (‎mst‎) - ‎Acme::Yorkshire‎ (20 min, ) [Language] 11 Barbie - ‎Cataloging CPAN‎ (20 min, ) [CPAN] 8
12:40 ‎Lunch‎ (60 min)
13:40 Adrian Witas - ‎Database testing.‎ (40 min, ) [Database] 14 Abigail - ‎Regexp mini tutorial: Character Classes‎ (40 min, ) [Language] 2 Andy Wardley (‎abw‎) - ‎Badger Power‎ (40 min, ) [Modules] 14
14:00 ‎Advanced Web Programming Tutorial‎ (150 min)
14:20
14:30 Tom Hukins - ‎Logging With Perl‎ (20 min, ) [Modules] 15 Joel Bernstein (‎joel‎) - ‎Painless OO <-> XML with XML::Pastor‎ (20 min, ) [Language] 6 Oliver Gorwits - ‎An instant web front-end for your databases‎ (20 min, ) [Modules] 12
14:50
14:55 Léon Brocard (‎acme‎) - ‎Searching CPAN offline‎ (20 min, ) [CPAN] 3 Mike Whitaker (‎Penfold‎) - ‎Intermediate Moose‎ (20 min, ) [Language] 15
15:15
15:20 Tim Bunce - ‎State-of-the-Art Perl Profiling with Devel::NYTProf‎ (40 min, ) [Modules] 23 BinGOs - ‎Rough Guide to CPAN Testing‎ (40 min, ) [CPAN] 3 Adrian Witas - ‎Perl and database persistence - Object to relation database mapping‎ (40 min, ) [Database] 8
16:00
16:10 osfameron - ‎Functional Pe(a)rls.‎ (20 min, ) [Language] 19 Mike Whitaker (‎Penfold‎) - ‎Enlightened Perl: what is it and why should I care?‎ (20 min, ) [Special] 7 JJ Allen - ‎Online Retail with Perl‎ (20 min, ) [Modules] 9
16:30 ‎Afternoon Break‎ (20 min)
16:50 ‎Lightning Talks‎ (50 min)
17:40