. .

YAPC::EU 2010 - The Renaissance of Perl

 

Follow


Schedule

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Monday | Tuesday | Wednesday | Thursday | Friday | Saturday

Wednesday, 4 August 2010

Time Room “123people.it„ Room “GitHub„ Room “jobs.cpanel.net„ Room “Never let others name your rooms!„
09:00 ‎Registrations & Opening‎ (50 min)
09:50
10:00 Larry Wall (‎TimToady‎) - ‎keynote‎ (50 min) [Keynote] 116
10:50
11:00 Léon Brocard (‎acme‎) - ‎What's new in Perl 5.12?‎ (20 min) [Core] 60 Adam Bartosik - ‎From waterfall to agile, changing „should be” to „is working”‎ (20 min) [Development] 28 Dave Cross (‎davorg‎) - ‎Things I Learned From Having Users‎ (20 min) [CPAN] 20 Allison Randal - ‎Exploring Dynamism‎ (20 min) [Languages] 31
11:20
11:30 ‎Coffee Break‎ (20 min)
11:50
12:00 Patrick Michaud (‎Pm‎) - ‎Rakudo Star - A usable Perl 6 release‎ (50 min) [Core] 51 Abigail - ‎Booking.com, a Perl success story‎ (50 min) [Business] 39 Sawyer X - ‎When Perl Met Android‎ (50 min) [Modules] 42 Reini Urban (‎rurban‎) - ‎The Perl Compiler‎ (50 min) [Core] 32
12:50
13:00 ‎Lunch‎ (50 min)
13:50
14:00 Bálint Szilakszi (‎szbalint‎) - ‎123people Company Presentation‎ (5 min) [Sponsors] 9 Peter Makholm (‎brother‎) - ‎Does your code work correctly?‎ (20 min) [Development] 50 Barbie - ‎CPAN Testers 2.0 : I love it when a plan comes together‎ (50 min) [CPAN] 31 John Scoles (‎byterock‎) - ‎Intro to XS‎ (50 min) [Core] 39
14:05
14:20
14:30 Paul Johnson (‎pjcj‎) - ‎How to create high quality software‎ (20 min) [Development] 48 Scott Chacon - ‎Git 101 Tutorial‎ (60 min) [Development] 40
14:50
15:00 Carl Mäsak (‎masak‎) - ‎Perl 6 appetizers‎ (20 min) [Languages] 59 Lars Dɪᴇᴄᴋᴏᴡ 迪拉斯 (‎daxim‎) - ‎CPANTS++‎ (20 min) [CPAN] 15 Steffen Mueller - ‎XS++ - Bonding Perl and C++ with minimal pain‎ (20 min) [Core] 22
15:20
15:30 ‎Coffee Break‎ (20 min)
15:50 Scott Chacon - ‎Git 101 Tutorial (2)‎ (60 min) [Development] 40
16:00 Matt S Trout (‎mst‎) - ‎The Troll, the God and the Mountain‎ (50 min) [Fun] 88 BinGOs - ‎CPANPLUS - Beyond the shell‎ (50 min) [CPAN] 15 Mario Rossano (‎Anak‎) - ‎Crypt::FNA & MySQL - how to make a fractal encrypted database‎ (50 min) [Modules] 6
16:50
17:00 R Geoffrey Avery (‎rGeoffrey‎) - ‎Lightning Talks Day 1‎ (40 min) [] 112
17:40
19:30 ‎Attendees Dinner‎ (360 min)
01:30

Our sponsors

Platinum

  • Booking.Com
  • YAPC::Europe 2009
  • cPanel

Gold

  • Shadowcat
  • 123 people
  • Venda
  • Dada

Silver

  • YAPC::Europe Foundation
  • Smart Open Software
  • MySQL
  • Exonetric
  • pair Networks

Supporters

  • GitHub
  • Italpro
  • Geoesse
  • $foo Perl Magazin
  • Lokku
  • Apress
  • No Starch Press
  • O'Reilly Media
  • NET-A-PORTER

Media Partners

  • Linux Magazine

Patronage

  • Regione Toscana
  • Comune di Pisa